KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Oferty pracy

DYREKTOR PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO NR 101 OGŁASZA NABÓR NA STANOWISKO PRACY: STARSZY INTENDENT

11.01.2019

Podstawa prawna: art. 13 ustawy z dnia 21 listopada 2008r. o pracownikach samorządowych (tekst jednolity Dz. U. z 2018r. poz. 1260)Dyrektor Przedszkola Miejskiego nr 101 ogłasza nabór na stanowisko pracy: starszy intendentWymiar czasu pracy: 1 etatMiejsce wykonywania pracy: Przedszkole Miejskie nr 101 w Ło...

Nabór na wolne stanowisko urzędnicze głównego księgowego

02.03.2015
Nabór na wolne stanowisko urzędnicze głównego księgowego

Dyrektor Przedszkola Miejskiego Nr 101 w Łodzi, ul. Rejtana 10 informuje,że w wyniku wstępnej weryfikacji na stanowisko urzędnicze: gł. księgowego – po zapoznaniu się z dokumentacją przedstawioną przez osobę zainteresowaną w/w stanowiskiem – do kolejnego etapu rekrutacji zakwalifikowała się:p. Barbara O...